TherMidas VET Imager yhteensopivat FLIR lämpökamerat

Meiltä on mahdollista hankkia FLIR:n laadukkaita lämpökameroita valmistajan suositushinnoin. Lämpökamera on mahdolllista hankkia kauttamme myös Nordean rahoituksella.

Myytävät kamerat:

FLIR T540
Tämä lämpökameramalli soveltuu hyvin eläinten diagnostiseen lämpökuvantamiseen. Suosittelemme kyseistä kameramallia etenkin pienempien eläinten esim. kissojen ja koirien lämpökuvantamiseen. Ison eläimen esim. hevosen kylkien ja selän alueen kokonaisvaltaiseen tutkimiseen tämän kameran lämpöresoluutio ei aivan riitä.

FLIR T540
FLIR T540 lämpökamera soveltuu hyvin koiran diagnostiseen lämpökuvantamiseen.


FLIR T860
Tämä lämpökameramalli soveltuu hyvin eläinten diagnostiseen lämpökuvantamiseen ja suosittelemme sitä sekä pienempien eläinten että isompien eläinten lämpökuvantamiseen.

FLIR T1020
Markkinoiden suorituskykyisin kannettava lämpökamera soveltuu ammattilaisille, jotka tarvitsevat työssään HD-resoluutiota, erittäin tarkkoja mittaustuloksia ja mahdollisimman matalaa herkkyyttä. Tämä lämpökameramalli soveltuu erittäin hyvin eläinten diagnostiseen lämpökuvantamiseen ja suosittelemme sitä etenkin isojen eläinten esim. hevosten kokonaisvaltaisiin diagnostisiin lämpökuvantamistutkimuksiin. Tämän lämpökameramallin resoluutio on riittävän korkea myös hevosen selän ja kylkien alueen tutkimiseen.

Tutustu kameramallistoomme ja pyydä tarjousta.

FLIR T1020 lämpökamera soveltuu erinomaisesti isojen eläinten esim. hevosten diagnostiseen lämpökuvantamiseen.