Kampanjatarjous

Viimeiset esittelylaitteet -20 %

Thermidas IRT-384 thermal imaging system including a tablet device connected to a compact thermal camera

Eläimelle miellyttävä tutkimusmenetelmä

Lämpökuvantaminen on täysin kontaktiton kuvantamismenetelmä, eikä se perustu kipureaktion etsimiseen. Unohda vaativat valmistelut, karvapeitteen leikkaaminen sekä dopingvaroajat. Lämpökuvantaminen on nopea menetelmä, jolla saat tulokset välittömästi – eläintä rasittamatta. 

Thermidas IRT-384 Tablet tuo lämpökuvantamisen kaikkien ulottuville. Ota kuvat nappia painamalla ja analysoi ne välittömästi samalla laitteella.

IRT-384 Tablet kampanjatarjous

Thermidas IRT-384 Tablet on hämmästyttävän pieni, mutta monipuolinen lämpökuvausjärjestelmä. Se kulkee mukanasi kaikkialle, missä sitä tarvitsetkin ja kuvat tallentuvat pilvipalveluun jatkokäyttöä varten.

Myymme viimeiset esittelykäytössä olleet laitteet pois -20% alennuksella.

Nopeat toimitukset ja käyttökoulutus paikan päällä!

Tartu tilaisuuteen

Tarjous voimassa niin pitkään kuin tavaraa riittää. Saatavilla myös Grenke-yritysleasing.

Tutustu eri käyttökohteisiin

Hevosten lämpökuvantamista paikallisella hevosklinikalla

Vietimme iltapäivän paikallisella hevosklinikalla. Lämpökuvien ottaminen hevosesta on helppo ja eläinystävällinen toimenpide, jolla voidaan nopeasti arvioida mahdollisten ongelmakohtien koko ja sijainti.

Sorkkaongelmien tutkimista navetassa

Lämpökuvauksen rutiinikäyttö tarjoaa yksinkertaisen ja helpon seulontatyökalun, jolla voidaan havaita yleiset ongelmat ennen niiden alkamista. Lämpökuvaus auttaa tunnistamaan esimerkiksi sorkka- ja utaretulehdukset, kuumeen ja vammat, jotta niitä voidaan hoitaa ja ehkäistä varhaisessa vaiheessa.

Pieneläinten nopea seulontatutkimus

Lämpökuvauksen avulla voidaan nopeasti ja luotettavasti havaita muutokset lihaksistossa, verisuonistossa, luustossa ja hermostossa. Lemmikkieläinten rutiinitutkimus vie vain muutaman minuutin ja voi paljastaa arvokasta tietoa eläimen terveydestä.