Tuotantoeläinten lämpökuvantaminen

Lämpökuvantaminen on kajoamaton tutkimusmenetelmä, jolla havainnoidaan eläimen pintalämpötilaa. Poikkeamat ja huomattavat puolierot lämpötilassa kertovat usein taustalla olevista terveysongelmista.

Menetelmää käytetään lukuisissa eri tilanteissa, kuten esimerkiksi sorkkaongelmien tai poikimahalvauksen tunnistamisessa.

Tunnista ja tutki

Lämpökuvantaminen on kajoamaton ja kivuton tapa eläinten terveydentilan tutkimiseen. Menetelmää käytetään muun muassa tunnistamaan erilaisia kipu- ja tulehdustiloja.

Esimerkkitapauksia

Valkoviivan repeämä ja kaksoispohja

Poni lopettanut äkillisesti syömisen, omistajalla ei tietoa vastahankitun eläimen taustoista eikä siten osannut arvioida syömättömyyden syytä.​

Kolme eläinlääkäriä oli yrittänyt tehdä diagnoosin eri menetelmiä käyttäen, mutta syytä syömättömyydelle ei silti löytynyt.

Kannettava ratkaisumme

Thermidas IRT-384 Pro

Pieni ja tehokas.
Helppo ja monipuolinen.

Kehitimme kokonaan uuden ratkaisun eläinten lämpökuvantamiseen, koska
suurikokoiset laitteistot eivät tarjoa vaihtelevissa olosuhteissa tarvittavaa joustavuutta. Thermidas IRT-384 Tablet on hämmästyttävän pieni, mutta monipuolinen järjestelmä. Se kulkee mukanasi kaikkialle, missä sitä tarvitsetkin, ja kuvat tallentuvat pilvipalveluun jatkokäyttöä varten.

Katso video lehmien lämpökuvatutkimuksesta uudella IRT-384 Tabletilla