Pieneläinten lämpökuvantaminen

Lämpökuvantaminen on kajoamaton kuvausmenetelmä, jolla tunnistetaan ja mitataan lemmikin pintalämpötilan poikkeamia sekä muutoksia. Eläinlääkärit käyttävät lämpökuvantamista paikantaakseen lemmikeissä muun muassa tulehduksia sekä muita poikkeamia.

Tunnista ja tutki

Lämpökuvantaminen on kajoamaton ja kivuton tapa eläinten terveydentilan tutkimiseen. Menetelmää käytetään muun muassa tunnistamaan erilaisia kipu- ja tulehdustiloja.

Esimerkkitapauksia

Etujalan jännevamma koiralla

Koira oli loukannut vasemman etujalkansa kilpailussa, oireena ontuminen. 

Palpaatiossa koira aristaa vasemman ranteen ja varpaiden tunnustelua sekä ranne-varvasalueen jänteiden tunnustelua. Vasemman etujalan varpaat yliojentuvat hieman verrattuna oikeaan etujalkaan.

Valjaiden sopivuuden tarkistaminen

Eläimen ei aina tarvitse olla sairas hyötyäkseen lämpökuvantamisesta. Tätä juttua varten lämpökuvasimme kaksi kiinanharjakoiraa.

Molemmat koirat osoittautuivat lämpökuvantamistutkimuksen perusteella terveiksi, mutta molemmilla oli kuitenkin löydös selän alueella.

Kannettava ratkaisumme

Thermidas IRT-384 Pro

Pieni ja tehokas.
Helppo ja monipuolinen.

Kehitimme kokonaan uuden ratkaisun eläinten lämpökuvantamiseen, koska
suurikokoiset laitteistot eivät tarjoa vaihtelevissa olosuhteissa tarvittavaa joustavuutta. Thermidas IRT-384 Tablet on hämmästyttävän pieni, mutta monipuolinen järjestelmä. Se kulkee mukanasi kaikkialle, missä sitä tarvitsetkin, ja kuvat tallentuvat pilvipalveluun jatkokäyttöä varten.

Pieneläinten seulonta on nopeaa uudella IRT-384 Tabletilla