TAPAUSESIMERKKI

Käyttöesimerkki – Valjaiden sopivuuden tarkistaminen​

Artikkeli on julkaistu myös Suomen Kiinanharjakoirat ry:n jäsenlehden numerossa 2/2020. 

Mitä tietoa lämpökuvantamisen avulla voidaan saada?

Eläimen ei aina tarvitse olla sairas hyötyäkseen lämpökuvantamisesta. Tätä juttua varten lämpökuvasimme kaksi kiinanharjakoiraa.

Molemmat koirat osoittautuivat lämpökuvantamistutkimuksen perusteella terveiksi, mutta molemmilla oli kuitenkin löydös selän alueella. Omistajan kanssa keskusteltaessa todettiin, että kaveruksilla oli käytössä samanlaiset valjaat ja tässä tapauksessa valjaat olivat päässeet painamaan koirien selkää. Lämpökuvantamisen avulla voidaan siis myös tarkistaa varusteiden sopivuutta.

Lämpökuvantaminen sopii myös erinomaisesti hoidon vaikuttavuuden ja toipumisen edistymisen seurantaan.

Selkä takaapäin kuvattuna. Lämpökuvantamiselöydöksenä selän keskiosaan enemmän vasemmalle sijoittuva kuuma kohta. Vähintään 2,0 °C puolieroja voidaan pitää diagnostisesti merkitsevinä.
Selkä takaapäin kuvattuna. Lämpökuvantamislöydöksenä selän keskiosaan enemmän oikealle puolelle sijoittuva kuuma kohta. Vähintään 2,0 °C puolieroja voidaan pitää diagnostisesti merkitsevinä.
Kannettava ratkaisumme

Thermidas IRT-384 Pro

Pieni ja tehokas.
Helppo ja monipuolinen.

Kehitimme kokonaan uuden ratkaisun eläinten lämpökuvantamiseen, koska
suurikokoiset laitteistot eivät tarjoa vaihtelevissa olosuhteissa tarvittavaa joustavuutta. Thermidas IRT-384 Tablet on hämmästyttävän pieni, mutta monipuolinen järjestelmä. Se kulkee mukanasi kaikkialle, missä sitä tarvitsetkin, ja kuvat tallentuvat pilvipalveluun jatkokäyttöä varten.

Kysy lisätietoja: