Thermidas IRT-384 Tablet

Pieni ja tehokas.
Helppo ja monipuolinen.

Thermidas IRT-384 Tablet on hämmästyttävän pieni, mutta monipuolinen lämpökuvausjärjestelmä. Se kulkee mukanasi kaikkialle, missä sitä tarvitsetkin, ja kuvat tallentuvat pilvipalveluun jatkokäyttöä varten.

Thermidas IRT-384 thermal imaging system including a tablet device connected to a compact thermal camera

Eläimelle miellyttävä tutkimusmenetelmä

Lämpökuvantaminen on täysin kontaktiton kuvantamismenetelmä, eikä se perustu kipureaktion etsimiseen. Unohda vaativat valmistelut, karvapeitteen leikkaaminen sekä dopingvaroajat. Lämpökuvantaminen on nopea menetelmä, jolla saat tulokset välittömästi – eläintä rasittamatta. 

Thermidas IRT-384 Tablet tuo lämpökuvantamisen kaikkien ulottuville. Ota kuvat nappia painamalla ja analysoi ne välittömästi samalla laitteella.

Varhaisdiagnostiikka

Muutosten havainnointi ennen näkyvien oireiden ilmaantumista.

Seuranta

Hoidon vaikuttavuuden ja toipumisen edistymisen seuranta

Kuntoutus ja harjoittelu

Harjoituksen kuormittavuuden ja kuntoutuksen edistymisen seuranta

Valitse joka tilanteeseen sopiva kuvakulma

Thermidas IRT-384 Tablet mukautuu hetkessä kaikkiin kuvaustilanteisiin. Laite on varustettu 120° kääntyvällä kameralla, jolla pidät huolta omasta työergonomiastasi sekä saat parhaat mahdolliset kuvat kaikenkokoisista eläimistä.

Pienikokoinen ja tehokas lämpökamera kiinnittyy suoraan yleisimpiin kamerajalustoihin sekä toimii kätevänä pöytätukena tablettilaitteelle.

Kokonaan uusi ohjelmisto

Thermidas Vista IRT on uuden sukupolven ohjelmisto lämpökuvantamiseen.

Nopea ja näppärä käyttää

Uusi kosketusnäytöille suunniteltu ohjelmisto tekee Thermidas IRT-384 Tabletista helpon ja nopean käyttää. Selkeä ja nykyaikainen käyttöliittymä tuo Thermidas Imagerista tutut työkalut sormiesi ulottuville sijainnista riippumatta. Ota lämpökuvia, lisää kuviin ROI-alueita (Regions Of Interest) tarkkaa lämpötilalukemaa varten, tarkastele kuvia ja tallenna ne pilvipalveluun jatkokäsittelyä varten –kaikki yhdellä laitteella.

Parempaa palvelua ja hoidon seuraamista

Lämpökuvat tallentuvat pilvipalveluun, josta niitä voi tarkastella ja vertailla uusien kuvauskertojen yhteydessä. Kuvat löytyvät helposti eläimen tai omistajan nimellä, jolloin toistuvatkin kuvauskerrat sujuvat vaivattomasti. Thermidas IRT-384 Tabletilla otetut kuvat ovat myös yhteensopivia Thermidas Imager –ohjelmiston kanssa tarkempaa analysointia ja raportointia varten.

Aloita lämpökuvantaminen

IRT-384 Tablet soveltuu päivittäiseen käyttöön haastavissakin olosuhteissa. Sen suuri näyttö ja kääntyvä infrapunakamera tekevät lämpökuvien ottamisesta sekä analysoinnista helppoa ja nopeaa.

Kysy lisätietoja, pyydä tarjousta tai tee tilaus. Me olemme apunasi.

Kysy myös tarjousta käytetyistä esittelylaitteista – täydellä takuulla.

Valitse edullinen yritysleasing

Tarjoamme lämpökuvausjärjestelmille myös edullisen GRENKE-yritysleasingin. Kiinteä maksu sisältää kaikki leasinghankintaan liittyvät kustannukset (hankinta-, lisä- ja rahoituskustannukset).

Yritysleasingin edut:

  • Ei suuria kertahankintoja
  • Kiinteät, helposti ennakoitavat kulut
  • Nopea ja joustava rahoitus
  • Sopii myös pienille yrityksille sekä yrittäjille
  • Teemme hakemuksen puolestasi ja saat selkeän rahoitustarjouksen

Jäikö kysyttävää?

Vastaamme kaikkiin lämpökuvantamiseen liittyviin kysymyksiisi ja autamme sinut alkuun.

Kari Kaunisharju
020 794 0961
kari.kaunisharju@thermidas.fi