Löydä lähin lämpökuvantaja

Koulutetut Thermidas VET -lämpökuvantajat palvelevat sinua ympäri Suomen. Löydä lähin lämpökuvantajasi ja sovi sopiva aika eläimesi lämpökuvatutkimusta varten.

Koulutetut Thermidas VET -lämpökuvantajat kartalla

Pääset suoraan kuvantajan kotisivuille klikkaamalla pistettä kartalla. Löydät listan yhteystiedoista myös kartan alapuolelta.

Lista valtuutetuista Thermidas VET -lämpökuvantajista

Eläinpiste Errol

Hierontaa, kraniosakraali- ja Bemerterapiaa eläimesi hyvinvoinnin edistämiseen ja kuntouttamiseen!

Equiterma

Hevosten lämpökuvantamistutkimukset mm. ostotarkastuksiin, oireiden paikallistamiseen, vammojen paranemisen seurantaan. Kotipaikka Nummela, Länsi-Uusimaa.

Evidensia Käpälämäki

Eläinlääkäriasema Käpälämäestä on löytynyt monen alueen lemmikin oma eläinlääkäri jo vuodesta 1993, aluksi Pikku-Huopalahdessa ja sittemmin Munkkivuoressa, nykyisin olemme Käpylässä.

Hanna's Horse & Human Health

Jag behandlar hästar inom Österbotten, främst mellan Pedersöre i norr och Teuva i söder. Du kan välja traditionell massage eller djupvågsbehandling för din häst. Kontakta mig och kom överens om en behandlingstid.

Hestacare

Tarjoamme hevosen omistajille koulutusta hevosen hierontaan niin verkossa kuin talleilla. Tavoitteena on rento ja hyvinvoiva hevonen. Voit liittyä ilmaiseen sisäpiiriin tai aiheesta innostuessasi lunastaa paikan kursseillemme. Tilaa kirjat ja kurssit suoraan verkkokaupastamme.

Hakala Equine

Olen valmistunut hevoshierojaksi marraskuussa 2023 Kauhajoen opistolta. Olen käynyt myös hevosen kineettiset fascialinjat -peruskurssin. Lisäksi opiskelen hevostenhoitajaksi Kaustisilla ja valmistun keväällä 2025. Tulevaisuudessa aion käydä monipuolisesti kaikkia mahdollisia tarjolla olevia hevoshierontaan liittyviä kursseja ja koulutuksia.

Hevoshieroja Sonja Keso

Olen koulutettu hevoshieroja, ja toimialueenani on koko Keski-Suomi. Palveluihini kuuluu lämpökuvauksen lisäksi hieronta, faskiakäsittelyt Fascia Copper Bar instrumentilla, ja laserhoidot tehokkaalla Theralux Vet 904 laitteella.

Kata's Trophy​

Varaathan aikasi ajoissa, kalenteri on normaalisti noin kahdesta viikosta kuukauteen täynnä, eli poikkeustapauksissa pääsen todella pikaisella aikataululla.

Tmi LämpöScan

Onko hevosellasi tai koirallasi outoja oireita, joille ei oikein löydy syytä? Lämpökameralla kuvantamalla voidaan paikallistaa mahdollinen ongelmakohta hyvinkin pienelle alueelle.

Tmi Marun Valmennus

Olen henkeen ja vereen hevosihminen. Valmistuin 1992 ratsastuskenopettajaksi ja sillä tiellä mennään : ) uraani on kuulunut 10v ajan ratsastuskouluopena toimiminen, sitten oma valmennustalli 14v ajan ja elämänmuutoksen myötä jatkan valitsemallani tiellä valmentaen, ratsuttaen, opettaen, ohjaten…

Panu Ahonen

Thermidaksen huippulaadukas kamera ja analysointiohjelmisto antaa joskus mielenkiintoisia löydöksiä, joita ei välttämättä edes ammattilainen löydä ilman kuvaamista. Teemme kuvauksia ja analyysejä, soita tai laittele viestiä niin katsotaan kustannukset hieman matkojen aikataulujen mukaan. 

PS Hevoshuolto

PS Hevoshuolto tarjoaa laadukkaita hevosen hyvinvointia tukevia palveluita yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella aina kraniosakraaliterapiasta vesimattoharjoitteluun.

Tmi Satu Tolvanen

Hevoshieronta, Laserhoidot, Perinteinen kiinalainenlääketiede ja Kraniosakraaliterapia, Ravivalmennus

Thermidas VET

Diagnostisen lämpökuvantamisen asiantuntijat ovat apunasi välittömästi Tampereella sekä sopimuksen mukaan kaikkialla Suomessa. Ota yhteyttä, niin ohjaamme sinut tarvittaessa paikallisen kumppanimme luokse.

Mitä valtuutettu Thermidas VET -lämpökuvantaja tekee?

Valtuutetut lämpökuvantajat ovat suorittaneet Thermidaksen järjestämän eläinten diagnostisen lämpökuvantamisen koulutuksen ja näyttökokeen.

Näyttökokeen hyväksytysti suorittanut henkilö:

  • Ymmärtää lämpökuvantamisen teoriaa ja terminologiaa
  • Hallitsee lämpökameran käytön diagnostisessa kuvantamisessa
  • Ymmärtää eläinten diagnostisen lämpökuvantamisen edellytykset
  • Osaa toteuttaa diagnostisen lämpökuvantamistutkimuksen käytännössä
  • Osaa analysoida radiometrisiä lämpökuvatiedostoja ja niiden mittausarvoja
  • Osaa raportoida diagnostisia löydöksiä luotettavasti

Kuinka voimme auttaa?

Etkö löytänyt lämpökuvantajaa läheltäsi tai haluatko itse aloittaa kuvantamisen? Ota meihin yhteyttä.