Ajankohtaista

Zarenne Fas TherMidas VET Finlandia-Ajon voittaja

TherMidas VET Finlandia-Ajo 2020: Voittaja ZARENNE FAS – Italia Suomen ravivuoden huipentumassa, TherMidas VET Finlandia-Ajossa nähtiin loppusuoralla jännittävä kaksintaistelu, jossa Double Exposure ja Zarenne Fas taistelivat rinta rinnan kilpailun voitosta. Lopulta taiston voitti Santtu Raitalan ajamana italiaisori Zarenne Fas kovalla tuloksella 9,9a/1620m ja lunasti kilpailun ykköspalkinnon 75 000 euroa. Paras suomalaishevonen oli kolmanneksi sijoittunut Le […]

Eläinlääkäri Kristiina Nyholm on eläinten diagnostisen lämpökuvantamisen asiantuntija

Eläinlääkäri Kristiina Nyholm on osallistunut koulutukseemme ja suorittanut hyväksytysti näyttökokeen ja on nyt eläinten diagnostisen lämpökuvantamisen asiantuntija. Kristiina toimii eläinlääkärinä Omaeläinsairaala Mevetissä Helsingissä ja Omaeläinklinikka Remediumissa Espoossa. Lisäksi Kristiinalla on oma yritys VetDay Oy, joka tarjoaa lämpökuvantamispalveluja hevosille ja koirille Uudellamaalla. Kristiinan tavoitat numerosta p. 040 – 581 7200.

Peanuts TherMidas VET tammatähti-lähdön voittaja

TherMidas VET tammatähti-lähdön voittajaksi ravasi keulapaikkaa koko kisan ajan hallinnut Peanuts ohjastajanaan Jukka Torvinen. Toiseksi sijoittui jännittävän loppusuorakamppailun jälkeen Free Me / Hannu Torvinen ja kolmanneksi Dream Girl / Tapio Perttunen. Onnittelemme voittajaa ja sijoittuneita. Lähdön tallenteen voi katsoa täältä.

Dream Girl TherMidas VET tammatähti-lähdön voittaja

TherMidas VET tammatähti-lähdön voittoon ravasi jännittävän loppukirin voimin Dream Girl ohjastajanaan Tapio Perttunen. Toiseksi sijoittui Club Nord Elit / Jarmo Saarela ja kolmanneksi Golda Paris / Ilkka Nurmonen. Onnittelemme voittajaa ja sijoittuneita hienoista suorituksista. Lähdön tallenne löytyy täältä.

Le Gros Bill ravasi TherMidas VET nimikkolähdön voittajaksi

Helteisessä säässä ravatun jännittävän lämminveristen ryhmäajon voittoon kiri kisaa lähtömetreiltä saakka johtanut Le Gros Bill ohjastajanaan Antti Teivainen. Toiseksi sijoittui Hannu Torvisen ohjastama Com Milton ja kolmanneksi Santtu Raitalan ohjastama Thai Profit. Onnittelemme lämpimästi voittajaa ja sijoittuneita. Jännittävän lähdön tallenteen voi katsoa Toto TV:stä.

Equiterman diagnostisen lämpökuvantamisen asiantuntijat

Equiterman perustaja Elina Kostiainen ja omalla toiminimellään Equiterman kautta toimiva Riina Kostiainen ovat osallistuneet eläinten diagnostisen lämpökuvantamisen koulutukseen ja suorittaneet hyväksytysti näyttökokeen. Näyttökokeen hyväksytysti suorittanut henkilö on osoittanut ymmärtävänsä lämpökuvantamisen teoriaa ja terminologiaa, hallitsevansa lämpökameran käytön, ymmärtävänsä eläinten diagnostisen lämpökuvantamisen edellytykset, osaavansa toteuttaa diagnostisen lämpökuvantamistutkimuksen käytännössä, sekä osaavansa analysoida lämpökuvia ja raportoida diagnostisia löydöksia luotettavasti. […]

Surprise Leader Kuopiossa TherMidas VET nimikkolähdön voittoon

TherMidas VET nimikkolähdön voittoon Kuopiossa ravasi Henri Bollströmin ohjastamana ruuna Surprise Leader. Hevosen valmentaja on Petri Klemola ja hoitaja Karin Ahonen. Surprise Leaderin omistaa Maatalousyhtymä Klemola. Toiseksi sijoittui Caroline K. ohjastajanaan Tapio Perttunen ja kolmanneksi Ramboldo Jet ohjastajanaan Jukka-Pekka Kauhanen. Onnittelemme lämpimästi voittajaa ja sijoittuneita tukijoukkoineen. Lähdön tallenteen voit katsoa täältä.

Staro Miami ravasi TherMidas VET viisivuotislähdön voittajaksi

Maanantaina 8.6.2020 pääsi vihdoin yleisökin mukaan seuraamaan raveja Vermon raviradalle. Jännittävän ravi-illan aikana kilpailtiin myös TherMidas VET viisivuotislähdön voitosta. Voiton vei lopulta numerolla 3 kilpaillut tamma Staro Miami ohjastajanaan Ari Moilanen. Hevosen valmentaja on Aripekka Pakkanen ja hoitaja Etta Pakkanen. Toiseksi sijoittui Dream Girl ohjastajanaan Tapio Perttunen ja kolmanneksi Peanuts ohjastajanaan Jukka Torvinen. TherMidas onnittelee […]

TherMidas VET Finlandia-Ajo ravataan 4.9.2020

Tänään päästiin testaamaan Vermon uutta rataa remontin jäljiltä ja Suomen Hippoksen hallitus on vahvistanut, että TherMidas VET Finlandia-Ajo 2020 ja Suuri Suomalainen Derby 2020 ravataan perjantaina 4. ja lauantaina 5. syyskuuta. Lisätietoa löytyy täältä.

Vahvistusta lämpökuvantamispalveluihin

Joukkoomme on liittynyt Ypäjän Hevosopistolla hevosvalmentajan ja hevoshierojan ammattitutkinnon suorittanut Pia Haili. Pia toimii meillä diagnostisen lämpökuvantamisen asiantuntijana ja tarjoaa lämpökuvantamistutkimusten lisäksi hevoshierontaa Vermon vierastalleilla aina tiistaisin. Pia tekee myös tallikäyntejä sopimuksen mukaan. Ajanvaraus onnistuu Pian numerosta p. 0400 – 406 215.